Fotograf:Kylling.no
Kyllingfilet med appelsin og estragon inneholder 80 Kalorier, 7 g Karbo, 9 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Kyllingfilet med appelsin og estragon har beregnet å ha følgende allergener Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dryss salt, pepper og estragon på filetene. Stek dem 3-4 minutter på hver side i middels varm panne. Skjær opp filetene på skrå til tykke skiver og anrett dem på fat eller tallerken. Pynt med små kvister av frisk estragon. Server med appelsin- og løksalat, appelsinsaus og osterösti.
Finhakk løken og surr den i smør i en panne til den blir blank. Hell på buljong og appelsinjus og la det koke noen minutter. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann. Kok opp og smak til med salt og estragon. Sil sausen før servering.
Skrell potetene og grovriv dem på et rivjern eller i en matprosessor. Bland godt inn revet ost, salt og pepper. Form massen til kaker. Varm olje i en panne og stek potetene brune på begge sider. Pass på at de blir gjennomstekt.
Skjær skallet av appelsinene, og skjær ut appelsinbåter uten skinn. Finsnitt issalaten og skjær løken i fine ringer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968160)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2018-12-30