Fotograf:
Matoppskrift.no
Nudler på Thailandsk vis inneholder
203 Kalorier,
22 g Karbo,
14 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Nudler på Thailandsk vis har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Peanøtter, Skalldyr, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nudler på Thailandsk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8022 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nudler på Thailandsk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 202.91 | 570.40 | Kcal |
Protein | 13.59 | 38.20 | gram |
Karbohydrat | 21.87 | 61.48 | gram |
Kostfiber | 1.42 | 3.99 | gram |
Fett | 6.47 | 18.19 | gram |
Mettet fett | 1.24 | 3.49 | gram |
Salt | 1.07 | 3.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.66 | Kr 32.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 124 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg nudlene i kokende vann og la dem koke i 5 minutter. Avrennes godt, og legg de kokte nudlene på et fat til de tørker.
Fres reker, kylling og hvitløk til kyllingen blir hvit. Tas opp og settes til side.
Hell de piskede eggene i pannen og stek til en tynn pannekake. Snu pannekakene når undersiden er fast. Tas ut av pannen, rulles sammen og skjæres i tynne strimler. Eller den kan brytes opp i pannen før den tas opp.
Fres bønnespirer til de begynner å bli myke. Tas opp av pannen. Ha i resten av oljen og fres nudlene til de er dekket av olje.
Tilsett rekene og kyllingen sammen med halvparten av eggene, alle bønnespirene og resten av ingrediensene. Blandes godt og gjennomvarmes.
Legg nudlene på et fat og pynt med resten av eggestrimlene og legg sitronbåter langs kanten av fatet.
I Thailand foretrekker man de brede, flate nudlene, laget av ris, men retten kan lages med eggenudler, ”cellofannudler” eller vermicelli.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6227)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2013-06-16
Oppdatert dato:2013-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift