Fotograf:
Kylling.no
Meksikansk lørdagskos inneholder
94 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Meksikansk lørdagskos har ingen allergener
Meksikansk lørdagskos er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
16535 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Meksikansk lørdagskos!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.75 | 335.91 | Kcal |
Protein | 11.81 | 42.32 | gram |
Karbohydrat | 1.68 | 6.02 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 3.73 | gram |
Fett | 4.19 | 15.01 | gram |
Mettet fett | 0.80 | 2.87 | gram |
Salt | 0.14 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.54 | Kr 30.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 433 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss på salt, pepper og evt. koriander (urtekrydder). Stek kyllingbrystene i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side. Stikk en spiss kniv inn ved vingebenet. Hvis det siver ut klar kjøttsaft, er de ferdigstekt. Server kyllingbrystene med guacamole, salsa, rømme og meksikanske chips.
Guacamole lages av most avokado tilsatt hakket løk og hvitløk, smakt til med salt og pepper.
Salsa lages slik:
Snitt et kryss i topp og bunn på tomatene og ha dem i kokende vann i ca. 10 sekunder, slik at skinnet løsner. Fjern skinn og stilk. Fjern frøranden på chilipepperen. Ha alle ingrediensene i en matprosessor og mos til passe konsistens. Smak til med salt. Salsa kan man også få kjøpt ferdig på glass
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968249)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Mexico
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift