Fotograf:
Kylling.no
Ulike urtemarinader passer svært godt til kylling. Her kan du velge urter litt ut fra hva du har tilgjengelig. Hvis du er en aldri så liten grillmester, kan du utmerket tilberede måltidet utendørs. Oppskriften inneholder
124 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingrulade-symfoni er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4450 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingrulade-symfoni!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.93 | 657.53 | Kcal |
Protein | 11.14 | 59.11 | gram |
Karbohydrat | 1.32 | 7.00 | gram |
Kostfiber | 1.00 | 5.31 | gram |
Fett | 8.01 | 42.50 | gram |
Mettet fett | 1.40 | 7.43 | gram |
Salt | 0.32 | 1.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.41 | Kr 44.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 592 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til marianden. Ha hvitt kjøtt og marinaden i en plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap.
Tomatsalsa
Kok opp en liten kjele med vann. Lag et kryss i skinnet på toppen av hver tomat. Legg tomatene i kokende vann ca. 10 sekunder. Ha dem over i en bolle med iskaldt vann og ta av skinnet. Del tomatene og skrap ut frøene med en teskje. Skjær tomatene i små biter. Ha i oliven i ringer og bland inn chilisaus.
Legg 3 av kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank dem lett ut, ca. 1/2 cm tynne. Den siste fileten skjæres i 4 tynne strimler. Legg filetene i urtemarinade og la dem marinere 1 time eller så lenge du har tid.
Ta opp de tynne filetene til ruladene og tørk dem litt. Dryss på litt urter, fetaostterninger delt i to og noen av tomatbitene fra tomatsalsaen (ikke så mye av sausen). Ha på krydder. Rull sammen og fest med to ostepinner. Stek ruladene i en panne med litt olje og etterstek i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter.
Skrell den nederste delen av aspargesene og tvinn en kyllingstrimmel rundt. Fest med to ostepinner. Stek dem i panne med litt olje. Server med tomatsalsa og urtestekte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17853)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-24
Oppdatert dato:2004-05-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift