Fotograf:Dansukker
Takpokkum, krydderkylling inneholder 93 Kalorier, 5 g Karbo, 12 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Takpokkum, krydderkylling har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Del hver av kyllingfiletene i to. Skjær et par snitt i hvert stykke. Legg stykkene i en bolle. Skyll salatløkene og hakk dem fint. Bland løkhakket med hvitløk, sesamfrø, soya, olje og sirup. Fordel blandingen over kyllingstykkene. Sett dem i kjøleskap i 4 timer. Vend kjøttstykkene noen ganger i løpet av denne tiden.
Skyll paprikaen og ta bort frøene. Skjær den i terninger. Skyll løken grundig. Skjær den i smale, skrå skiver.
Varm opp litt olje i en stekepanne. Ta opp kjøttstykkene fra marinaden og brun dem på alle sider. Hell over marinaden og litt vann slik at kjøttet dekkes akkurat. Legg på lokk og la koke i ca. 10 minutter. Ta bort lokket og la koke noen minutter til. Legg i løk og paprika. Server med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34551)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Korea Innlagt dato:2019-01-08
Oppdatert dato:2019-01-08