Fotograf:Dansukker Takpokkum, krydderkylling inneholder 92 Kalorier, 5 g Karbo, 12 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Takpokkum, krydderkylling har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Takpokkum. krydderkylling med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
92.34
327.69
Kcal
Protein
12.14
43.08
gram
Karbohydrat
4.99
17.71
gram
Kostfiber
1.02
3.62
gram
Fett
2.42
8.59
gram
Mettet fett
0.45
1.60
gram
Salt
0.69
2.46
gram
Pris på oppskriften
Kr 8.34
Kr 29.60
Kr
.-
Hele oppskriften veier
1 420 totalt
355 pr porsj
pr stk
gram
Fremgangsmåte:
Del hver av kyllingfiletene i to. Skjær et par snitt i hvert stykke. Legg stykkene i en bolle. Skyll salatløkene og hakk dem fint. Bland løkhakket med hvitløk, sesamfrø, soya, olje og sirup. Fordel blandingen over kyllingstykkene. Sett dem i kjøleskap i 4 timer. Vend kjøttstykkene noen ganger i løpet av denne tiden.
Skyll paprikaen og ta bort frøene. Skjær den i terninger. Skyll løken grundig. Skjær den i smale, skrå skiver.
Varm opp litt olje i en stekepanne. Ta opp kjøttstykkene fra marinaden og brun dem på alle sider. Hell over marinaden og litt vann slik at kjøttet dekkes akkurat. Legg på lokk og la koke i ca. 10 minutter. Ta bort lokket og la koke noen minutter til. Legg i løk og paprika. Server med kokt ris.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34551)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Korea Innlagt dato:2019-01-08
Oppdatert dato:2019-01-08
Lesere: 246 totalt.