Fotograf:
Vita Hjertego
Kyllingbryst med rotfruktkake inneholder
98 Kalorier,
4 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllingbryst med rotfruktkake har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingbryst med rotfruktkake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6123 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingbryst med rotfruktkake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.92 | 397.82 | Kcal |
Protein | 11.07 | 44.97 | gram |
Karbohydrat | 3.89 | 15.80 | gram |
Kostfiber | 1.40 | 5.69 | gram |
Fett | 3.92 | 15.93 | gram |
Mettet fett | 0.95 | 3.86 | gram |
Salt | 2.68 | 10.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.13 | Kr 37.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 625 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,89 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun kyllingfiletene i ca 2 ss flytendeVita hjertego’ margarin. Krydre med salt og pepper og stek dem ferdig i 200ºC varm ovn i 8-10 min.
Rotfruktkake
Skrell og rasp rotfruktene. Press ut vannet. Form massen til en rund kake, og stek den i passe varm panne med ca 2 ss flytende Vita hjertego’ margarin. Stek den 3-4 min på hver side til den blir gylden brun. Smak til med salt og pepper.
Saus
Stek løk og hvitløk lett blankt og tilsett kyllingkraften. Kok opp og jevn eventuelt med litt maizenajevner. Tilsett rosmarinen til slutt.
Sukkerertene kokes 3-4 min i lettsaltet vann.
Del rotfruktkaken i fire og anrett kyllinfiletene oppå. Legg på sukkerertene og sausen.
Du kan ha litt Vita Pro.aktiv lettmargarin over rotfruktkaken etter at den er stekt eller over de kokte sukkertene mens fremdeles er varme slik at margarinen smelter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24311)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-24
Oppdatert dato:2007-09-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift