| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 117.88 | 758.88 | Kcal |
| Protein | 7.51 | 48.35 | gram |
| Karbohydrat | 14.58 | 93.86 | gram |
| Kostfiber | 0.81 | 5.21 | gram |
| Fett | 3.10 | 19.96 | gram |
| Mettet fett | 0.90 | 5.79 | gram |
| Salt | 0.69 | 4.44 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 2.79 | Kr 17.96 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 575 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 49,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Panert kylling med nypotetsalat.
Kyllingrullade med skinke- og ostefyll.
Urtestekt kyllingfilet med stuede poteter.
Søt, klisset og krydret kylling med ris.
Taco med kylling.
Chilimarinert kyllingfilet.
Kylling i eplesaus.
Chicken tocino.
Kyllingboller med sitron og salvie.
Appelsinglassert Kylling 2.
Restepanne.
Nudler på Thailandsk vis.
Meksikansk kyllingbryst.
Chicken à la King.
Kyllingburger med tropisk salat.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.