Fotograf:
Kylling.no
Sitronmarinert kyllingfilet inneholder
132 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Sitronmarinert kyllingfilet har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitronmarinert kyllingfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7379 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sitronmarinert kyllingfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.00 | 623.04 | Kcal |
Protein | 11.62 | 54.85 | gram |
Karbohydrat | 1.75 | 8.26 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 3.82 | gram |
Fett | 8.35 | 39.41 | gram |
Mettet fett | 2.55 | 12.04 | gram |
Alkohol | 0.25 % | | | |
Salt | 0.10 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.49 | Kr 49.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 888 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland ingrediensene til marinaden og ha den i en dobbel plastpose. Legg i kyllingfiletene og la dem marinere, helst over natten. Tørk kyllingfiletene og stek dem 5-6 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter. Server med sukkererter og reddiker og saltkokte poteter.
Smørdampede sukkererter og reddiker:
Fres løken blank i smøret. Tilsett grønnsaker og vin og damp til grønnsakene er gjennomvarme, men fortsatt sprø. Smak til med salt og pepper.
Saltkokte poteter:
Små poteter med skall
ca. 1 del salt til 2 deler vann (for eksempel 3 dl salt, 6 dl vann)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25740)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-30
Oppdatert dato:2009-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift