Fotograf:Kylling.no
Kyllingfilet med fersken- og estragonsaus inneholder 100 Kalorier, 2 g Karbo, 13 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Kyllingfilet med fersken- og estragonsaus har beregnet å ha følgende allergener Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grovhakk ferskenene og bland dem med vin, sitronskall og estragon. Kok opp og la sausen trekke ca. 10 minutter. Avkjøl sausen noe. Kjør sausen i matprosessor til en glatt masse. Kok opp på nytt, visp inn crème fraîche og spe med hønsebuljong til sausen får passe fylde. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt estragon.
Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne ca. 4 minutter på hver side. Dryss over salt og pepper. La filetene hvile ca. 5 minutter før de skjæres opp. Anrett på vame tallerkener med saus, salat, fersken og ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968164)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2019-01-03