Fotograf:
Kylling.no
Pollo borracho (karibiske kyllingfileter) inneholder
129 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Pollo borracho (karibiske kyllingfileter) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pollo borracho (karibiske kyllingfileter) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4871 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pollo borracho (karibiske kyllingfileter)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 129.12 | 398.63 | Kcal |
Protein | 13.45 | 41.52 | gram |
Karbohydrat | 3.43 | 10.59 | gram |
Kostfiber | 0.31 | 0.96 | gram |
Fett | 5.50 | 16.98 | gram |
Mettet fett | 3.83 | 11.82 | gram |
Alkohol | 1.64 % | | | |
Salt | 0.44 | 1.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.91 | Kr 30.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 235 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,62 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til marinaden i en plastpose. Ha i filetene og mariner i 3-4 timer eller over natten.
Hell av marinaden og tørk filetene. Smelt smøret i en panne. Rør inn sukkeret til det smelter og stek filetene i blandingen ca. 3 minutter på hver side. Ta opp filetene og hold dem varme. Hell buljong og kokosmelk i stekesjyen og kok opp. Smak til med salt, soyasaus, pepper og en skvett hvit rom. Server karibiske kyllingfileter med ris og kokossaus og pynt med mango og ananas.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968275)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2002-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift