Kok 1 kg godt vasket og renset lakseavskjær i 1 1/2 liter vann sammen med 1 gulrot, 1 løk og 40 g stangselleri som er kuttet i biter. samt 1 laurbærblad. Kok det hele på svak varme i ca 30 minutter. Skum godt.
Ha i 1 ts salt, 1 ts knust pepper, litt rosmarin og karri. La kraften trekke i 30 minutter før den siles og igjen trekkes til massen halveres.
På 1/2 liter kraft tilsetter man 1 1/2 dl fløte eller rømme. La suppen trekke videre ved svaka varme til den har blitt fyldig i smaken.
Ta så for deg gaarnityren: 1/2 rød paprika, 1/2 grønn paprika og 60 g sjampinjong som er delt i biter, 2 rensede gulrøtter, 1 purreløk og 50 g stangselleri som alle er kuttet i staver på størrelse med en fyrstikk, 200 g laksefilet delt i cm store terninger.
Grønnsakene has i lakse- og fløteblandingen slik at de får koke 5-6 minutter. Til slutt legges lakseterningene i suppen i 2 minutter. Smak til med salt.