Langpannet Krydderkake m/ firkløver inneholder
310 Kalorier,
46 g Karbo,
5 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Langpannet Krydderkake m/ firkløver har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Langpannet Krydderkake m/ firkløver er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8683 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Langpannet Krydderkake m/ firkløver med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 310.35 | 7 085.29 | 590.44 | Kcal |
Protein | 4.71 | 107.53 | 8.96 | gram |
Karbohydrat | 45.72 | 1 043.79 | 86.98 | gram |
Kostfiber | 1.71 | 39.04 | 3.25 | gram |
Fett | 11.69 | 266.88 | 22.24 | gram |
Mettet fett | 5.52 | 126.02 | 10.50 | gram |
Salt | 0.53 | 12.19 | 1.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.24 | Kr 73.97 | Kr 6.16 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 283 totalt | 2 283 pr porsj | 190 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt smør i en stor bolle
Ha i kefir og sukker, rør.
Sikt i hvetemel, natron og kanel.
Røres så den er klumpefri.
Hel røren i en langpanne, gjerne bakepapir i bunn.
Stekes på 175 grader i 30 - 40 min, midt i ovnen.
Avkjøl kaken. Veldig viktig at kaken er helt kald før glassuren smøres på. Om ikke vil den forsvinne i kaken.
Glassur
Smelt smør og sjokolade i vannbad eller på lav temp i micro. Ha i litt melis til passe tykkelse.
Røren kan gjerne dobles om du ønsker et tykt lag med glassur.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Linn
(Intern: 2118969639)
Tilberedningstid:
50 min
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-30
Oppdatert dato:2007-06-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift