Fotograf:
Melk.no
Sveler med grovt mel er en god erstatning for brød til frokost eller kveldsmat. Oppskriften inneholder
202 Kalorier,
25 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lapper til frokost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lapper til frokost med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 201.53 | 1 557.46 | 103.83 | Kcal |
Protein | 8.15 | 62.98 | 4.20 | gram |
Karbohydrat | 24.50 | 189.34 | 12.62 | gram |
Kostfiber | 2.75 | 21.25 | 1.42 | gram |
Fett | 7.27 | 56.18 | 3.75 | gram |
Mettet fett | 3.52 | 27.20 | 1.81 | gram |
Salt | 0.69 | 5.35 | 0.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.39 | Kr 18.47 | Kr 1.23 | .- |
Hele oppskriften veier | 773 totalt | 773 pr porsj | 52 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
lapper
Visp sammen egg og syrnet melk. Tilsett alt melet, sukker og natron og visp til røren er uten klumper.
La røren stå og svelle i ca 20 minutter.
Smør en steketakke eller stekepanne. Hell en liten øse med røre i stekepannen. Stek lappene på begge siderved middels varme til de har en pen gyllen farge og er gjennomstekt.
Servér lappene med for eksempel syltetøy og vaniljeyoghurt eller vaniljekesam.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30596)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Innlagt dato:2013-11-05
Oppdatert dato:2013-11-05
Lesere:
4033 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift