Lappvelling inneholder
100 Kalorier,
13 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Lappvelling har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lappvelling er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4061 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lappvelling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.48 | 472.30 | Kcal |
Protein | 4.57 | 21.48 | gram |
Karbohydrat | 12.52 | 58.85 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 2.73 | gram |
Fett | 3.44 | 16.17 | gram |
Mettet fett | 1.98 | 9.31 | gram |
Salt | 0.28 | 1.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.64 | Kr 7.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 880 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Deig. Visp sammen melk og egg. Ha i det andre og nok mel til at den kan kjevles. Kjevl ut til en tykk leiv og skjær ut små firkanter. Kok opp melken og kok firkantene i melken til de er kokt. Ca 10 min. Smak til med salt og sukker. Server som dessert eller kveldsmat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3821)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-28
Oppdatert dato:2003-03-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift