Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Lettrøkt sjøkreps på jordskokkompott oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Lettrøkt sjøkreps på jordskokkompott



Jordskokkompotten kan lages dagen i forveien, skokkene kan renses og ligge i vann enda et par dager før. Sjøkreps kan renses dagen før.

Oppskriften inneholder 119 Kalorier, 8 g Karbo, 4 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lettrøkt sjøkreps på jordskokkompott er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stksjøkreps
olivenolje
salt og pepper
noen kvister tørket einer
Ca 18stkjordskokker
0,5stksjalottløk
3ssolivenolje
salt og nykvernet sort pepper
litt frisk timian




Næringsdeklarasjon for Lettrøkt sjøkreps på jordskokkompott!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118.71128.44Kcal
Protein3.533.82gram
Karbohydrat8.268.94gram
Kostfiber1.892.04gram
Fett7.538.15gram
Mettet fett1.041.13gram
Salt0.360.39gram
Pris på oppskriftenKr 10.16Kr 10.99Kroner
Hele oppskriften veier433 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og kutt jordskokkene i små biter, stek dem på lav varme i oljen til de faller helt sammen. Ha i noen skjeer vann etter hvert slik at det ikke svir seg, ha i sjalottløk mot slutten. Smak til med timian, salt og pepper. Skal bli lyst gylden.
Stek rensede sjøkrepshaler lett i olivenolje i panne eller i ovnen et par minutter, krydre med salt og pepper.
Anrett de stekte halene oppå jordskokk-kompotten i en dyp, liten bolle eller et glass. Sett fyr på en liten kvast med einer, blås ut og legg oppi glasset, legg på lokk og server. Ta så av lokkene og se røyken velte ut.
Det er ikke mye røyk som skal til, men dette gir krepsen et lettrøkt og kledelig smak. (røkingen kan droppes)

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 29855)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-30
Oppdatert dato:2012-10-30
Lesere: 1071 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.