Lever med paprika i wok inneholder
115 Kalorier,
14 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Lever med paprika i wok har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lever med paprika i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2282 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lever med paprika i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 115.06 | 486.99 | Kcal |
Protein | 6.80 | 28.78 | gram |
Karbohydrat | 14.26 | 60.36 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 4.66 | gram |
Fett | 3.18 | 13.46 | gram |
Mettet fett | 0.80 | 3.39 | gram |
Salt | 0.23 | 0.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.02 | Kr 12.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 693 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vend leveren i mel, paprika, salt og pepper.
Varm smør og olje. Surr løk, hvitløk og paprika til de er bløte.
Legges til side og stek så leveren brun og gjennomstekt.
Hell på buljong og tomater og kok opp. La det trekke i 5 minutter.
Smak til med salt og pepper, og tilset oliven.
Server med nudler eller ris.
Salt som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967028)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-02
Oppdatert dato:2002-04-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.