Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Lever som vilt oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Lever som vilt



Lever som vilt inneholder 148 Kalorier, 3 g Karbo, 10 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Lever som vilt har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lever som vilt er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,5kglever fra okse eller kalv
25grspekk
40grMargarin
2dlmelk
2dlvann
1tssalt
1dlsur fløte/seterrømme
1,5ssmel
evnt. sukkerkulør




Næringsdeklarasjon for Lever som vilt!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier147.55398.57Kcal
Protein10.2227.61gram
Karbohydrat3.369.08gram
Kostfiber0.040.11gram
Fett10.3527.96gram
Mettet fett3.288.86gram
Salt0.792.14gram
Pris på oppskriftenKr 4.91Kr 13.26Kroner
Hele oppskriften veier1 081 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Leveren renses og legges i eddikvann. Kutt spekket i tynne strimler og dras gjennom leveren med en nål. Dersom det er nødvendig bindes den opp med hyssing for at formen på leveren skal holdes.

Brunes på varm panne. Melk, vann og salt helles over, og lar det surre i 1 time. Snu den i gryten etter at halve koketiden er gått.

Fløte/seterrømme tilsettes det siste kvarteret.

Ta leveren opp, lag en jevning av mel og vann som helles i sausen.

Tilsett sukkerkulør hvis du vil ha sausen mer brun på farge.

Skjær leveren i tynne skiver på tvers av spekkstrimlene. Server med grønnsaker og kokt potet, sausen ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10799)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 2364 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 90,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammenyrer med potetmos og ripsgelé.Lammenyrer med potetmos og ripsgelé.
Denne retten har 91,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med brissel og sopp.Salat med brissel og sopp.
Denne retten har 122,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.