Lises perle





Lises perle inneholder 323 Kalorier, 26 g Karbo, 5 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Lises perle har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lises perle er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Rullekake:

3stkegg
3dlsukker
3dlmalte mandler (i kaken på bildet er de skoldet)
2sshvetemel
2tsbakepulver

Pynt:

0,5literkremfløte
2sssukker
1boks(er)ferskener
50grvalnøtter (1 pose)
0,5stkkokesjokolade (hakket)
1stkmarsipanbrød i skiver (Gullbrød)


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Lises perle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier323.025 834.77486.23Kcal
Protein5.4398.088.17gram
Karbohydrat26.20473.2639.44gram
Kostfiber2.0436.853.07gram
Fett21.38386.1932.18gram
Mettet fett9.05163.4713.62gram
Salt0.254.540.38gram
Pris på oppskriftenKr 6.12Kr 110.55Kr 9.21.-
Hele oppskriften veier1 806 totalt1 806 pr porsj151 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Sett ovnen på 240 grader. Kle en stor langpanne med bakepapir.

Pisk eggedosis av egg og sukker, bland de malte mandlene sammen med mel og bakepulver, og bland alt. Ha røren i langpannen (fordel den jevnt utover) og stek på nederste rille i 5-7 minutter eller til den er lys brun.
Avkjøl kaken i formen.

La ferskenene renne av og del halvparten av dem i båter. Pisk kremfløten med sukkeret og fordel halvparten utover den avkjølte kaken. Fordel ferskenbåtene over, og mesteparten av sjokoladen og valnøttene. Hold av noe til pynt.

Rull kaken forsiktig sammen langs langsiden. Dette gjør du enklest ved å løfte i bakepapiret og løsne det forsiktig etter hvert som du ruller sammen kaken. Når hele kaken er rullet sammen, manøvrerer du den over på et avlangt kakefat og passer på at skjøten kommer ned. Fordel resten av kremen over kaken (gjerne med sprøytepose om du har tid til det) og legg resten av ferskenene, valnøttene og sjokoladen over.

Kaken blir best om den får stå kaldt og trekke en stund før servering. (Men den er god uansett!)

Kilde:
Ragnhild

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1360)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Lesere: 2397 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.