Løksild inneholder
152 Kalorier,
10 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Løksild har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Løksild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6505 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Løksild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 151.64 | 606.37 | Kcal |
Protein | 6.74 | 26.95 | gram |
Karbohydrat | 9.67 | 38.67 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 2.44 | gram |
Fett | 9.42 | 37.67 | gram |
Mettet fett | 1.96 | 7.84 | gram |
Salt | 4.11 | 16.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.68 | Kr 14.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 600 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens silda, men la ryggbenet sitte, og skyll den. Bland vann og eddik i en bolle. Legg i silda og legg på en skål slik at den holder seg i laken. Dekk bollen og la den stå i kjøleskap ca 12 timer eller natten over.
Ta opp silda og la den renne av, for eksempel i et dørslag.
Bland salt og sukker med grovstøtt pepper og oppsmuldret laurbærblad. Skrell og skjær løken i skiver. Legg sild, løk og krydder lagvis i en krukke eller bolle. Legg på en skål med noe tungt oppå som holder silda nede i laken som dannes.
Sett silda kjølig (+8-10 C) ett døgn for å modnes i smak. Oppbevar den deretter i kjøleskap. Etter 4-5 dager er den ferdig til å spise. Holder seg i minst 2-3 måneder hvis den oppbevares kaldt, for eksempel i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11485)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift