Luksus perlehøns inneholder
124 Kalorier,
5 g Karbo,
13 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Luksus perlehøns har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Luksus perlehøns er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Luksus perlehøns!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.83 | 801.86 | Kcal |
Protein | 12.58 | 81.46 | gram |
Karbohydrat | 5.07 | 32.83 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 4.14 | gram |
Fett | 5.01 | 32.44 | gram |
Mettet fett | 2.25 | 14.57 | gram |
Alkohol | 0.98 % | | | |
Salt | 0.37 | 2.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.17 | Kr 72.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 590 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 16,37 % | | |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Gni dem inn med salt og pepper inn- og utvendig.
Smelt matfettet i en ildfast form eller liten langpanne. Legg i fuglene og pensle dem med matfettet. Stek dem på rist nederst i ovnen ved 175 C i ca 1 time.
Skjær bryststykkene og lårkjøttet og hold det varmt under aluminiumsfolie.
Skjær skroget i biter. Skrell løken og del den i små biter. Fres skrog, løk og persille i en panne. Hell på konjakk og brenn den av, men ikke gjør det under uttrekksviften! Ha et lokk klart til å slukke hvis uhellet skulle være ute.
Hell på consommé, vin og vann. Legg lårene på skroget og la alt koke under lokk i ca 15 minutter.
Sil buljongen, tilsett fløten og jevn sausen med melet utrørt i kaldt vann. Smak til med soya og eventuelt salt og pepper.
Skjær opp kjøttet i fine skrå skiver og legg det opp på serveringsfat. Garner med oliven og fugl- eller gåselever i skiver.
Serveres med saus, kokte poteter og asparges samt sukkererter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8089)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere:
5306 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.