Luksus perlehøns





Luksus perlehøns inneholder 124 Kalorier, 5 g Karbo, 13 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Luksus perlehøns har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Luksus perlehøns er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkperlehøns
1tssalt
1krmpepper
Ca 2,5ssmargarin eller smør

Buljong:

2stk liteløk
2kvist(er)persille
5clkonjakk
0,5boks(er)consommé, 1 1/4 dl
1dlhvitvin

Saus:

silt buljong
1,5dlfløte
1sshvetemel
1tssoya
4porsjon(er)poteter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Luksus perlehøns!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier124.28804.78Kcal
Protein12.5881.46gram
Karbohydrat5.0732.83gram
Kostfiber0.644.14gram
Fett5.0632.77gram
Mettet fett2.3114.96gram
Alkohol0.98 %
Salt0.382.43gram
Pris på oppskriftenKr 11.17Kr 72.33Kroner
Hele oppskriften veier2 590 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Gni dem inn med salt og pepper inn- og utvendig.

Smelt matfettet i en ildfast form eller liten langpanne. Legg i fuglene og pensle dem med matfettet. Stek dem på rist nederst i ovnen ved 175 C i ca 1 time.

Skjær bryststykkene og lårkjøttet og hold det varmt under aluminiumsfolie.

Skjær skroget i biter. Skrell løken og del den i små biter. Fres skrog, løk og persille i en panne. Hell på konjakk og brenn den av, men ikke gjør det under uttrekksviften! Ha et lokk klart til å slukke hvis uhellet skulle være ute.

Hell på consommé, vin og vann. Legg lårene på skroget og la alt koke under lokk i ca 15 minutter.

Sil buljongen, tilsett fløten og jevn sausen med melet utrørt i kaldt vann. Smak til med soya og eventuelt salt og pepper.

Skjær opp kjøttet i fine skrå skiver og legg det opp på serveringsfat. Garner med oliven og fugl- eller gåselever i skiver.

Serveres med saus, kokte poteter og asparges samt sukkererter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8089)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 5009 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.