Fotograf:Oluf Lorentzen En mild, men smaksrik ost med myk konsistens og delikat utseende.
Om du ønsker å gi cremiere de Chaumes et lite løft bør du prøve å lune den lett i ovnen. Resultatet blir en mellomting mellom fondue og raclette. Enkelt og greit. Server den som dessert, på ostebordet eller til kveldskos.
Ingredienser
1 porsjon
1 cremiere de Chaumes
Moden frukt som pærer, fiken eller jordbær.
Kjeks
Parmaskinke
Fremgangsmåte:
Ta av plasten på osteesken og la den stå i ovnen på 180 °C i ca. 10 minutter.
Snitt skorpen med en skarp kniv og server osten fra esken. Smaker godt sammen med Parma- eller Serranoskinke, frukt, bagett eller kjeks. Enklere blir det ikke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Oluf Lorentzen
(Intern: 30474)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2013-05-28
Oppdatert dato:2013-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.