Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En enkel suppe full av smak. Den kan også lages med rømme og fløteost i stedet for husholdningsfløte. Oppskriften inneholder
64 Kalorier,
5 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mais suppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
15926 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mais suppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.30 | 297.18 | Kcal |
Protein | 1.34 | 6.19 | gram |
Karbohydrat | 5.39 | 24.91 | gram |
Kostfiber | 1.14 | 5.27 | gram |
Fett | 3.90 | 18.02 | gram |
Mettet fett | 1.76 | 8.13 | gram |
Salt | 0.57 | 2.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.27 | Kr 10.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 849 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm maisoljen i en stekepanne og stek løk og paprika til det er mykt, omtrent 5 minutter. Ha i mais og la det steke i 2 minutter til.
Ha innholdet i stekepannen i en hurtigmikser eller kjøkkenmaskin. Kjør til massen er jevn, skrap ned fra sidene og ha om nødvendig i litt hønsebuljong.
Ha blandingen i en kjele og rør inn hønsebuljongen. Smak til med salt og pepper, kok opp og la det småkoke i 5 minutter.
Rør forsiktig inn fløten. Server suppen varm eller kald, med paprikaterningene strødd på toppen. Hvis suppen skal serveres varm, kan du koke de opp igjen før du tilsetter fløten, men suppen skal ikke koke med fløten i.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6292)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Mexico
Innlagt dato:2014-01-31
Oppdatert dato:2014-01-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift