Mandel og purresuppe inneholder
73 Kalorier,
5 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Mandel og purresuppe har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mandel og purresuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4300 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mandel og purresuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.04 | 332.51 | Kcal |
Protein | 2.21 | 10.06 | gram |
Karbohydrat | 4.82 | 21.94 | gram |
Kostfiber | 1.58 | 7.19 | gram |
Fett | 4.64 | 21.12 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 1.96 | gram |
Salt | 0.33 | 1.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.31 | Kr 10.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 821 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt opp løken og purreløken. Brun løken i oljen. Tilsett mandlene, risen, buljongen, purreløken og laurbærbladet, og la det hele putre i 40 minutter. Brun mandelskallet lett i en tørr gryte (rør ofte, så det ikke svir seg!). Dryss skallet over suppa.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5996)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift