Purre og byggrynsuppe



Purre og byggrynsuppe oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Byggryn er noe man ikke bruker så mye lenger. Vi prøvde det her og det er en ingrediens som både fyller ut godt og har smak. I kombinasjon med krydder har det mange muligheter.
Her med svinekjøtt og purre.
Husk at det lureste er å bløtlegge grynene over natten.
Denne kan rett og slett gjøres vegetar ved å ikke bruke svinekjøtt, men litt poteter i terninger.


Oppskriften inneholder 73 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Selleri, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Purre og byggrynsuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4250 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 3 porsjoner
350grsvinekjøtt i biter
1stkpurre i biter
0,5stkløk hakket
1stang(stenger)selleri i biter
1stkgulrot i strimler
2dlbyggryn, tørre
7dlbuljong
1stang(stenger)frisk timian hakket
1sshakket persille
1dashsalt og pepper




Næringsdeklarasjon for Purre og byggrynsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72.90396.79Kcal
Protein5.7231.13gram
Karbohydrat7.9543.27gram
Kostfiber1.9110.40gram
Fett1.608.71gram
Mettet fett0.522.83gram
Salt0.351.91gram
Pris på oppskriftenKr 2.73Kr 14.86Kroner
Hele oppskriften veier1 633 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo43,62 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp litt vann og ha i byggrynene. Kjøl ned og la det står i kjøleskapet over natten. Husk at disse grynene sveller mye.
Ha så i en stor gryte buljong, svinekjøtt, løk og byggryn. La det småkoke i ca 30-45 min. Ha så i resten av grønnsaker og krydder. Kok til det er mørt eller ca 20-30 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server med evt brød ol.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32146)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Innlagt dato:2015-10-04
Oppdatert dato:2015-10-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kremet purresuppe med røkelaks.Kremet purresuppe med røkelaks.
Denne retten har 83,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Purre og byggrynsuppe.Purre og byggrynsuppe.
Denne retten har 72,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Purreløksuppe 3.Purreløksuppe 3.
Denne retten har 61,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Puresuppe.Puresuppe.
Denne retten har 25,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.