Mangosuppe med jordbær og mangois inneholder
169 Kalorier,
13 g Karbo,
2 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Mangosuppe med jordbær og mangois har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mangosuppe med jordbær og mangois er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2555 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mangosuppe med jordbær og mangois!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 169.08 | 1 056.12 | Kcal |
Protein | 1.63 | 10.18 | gram |
Karbohydrat | 12.93 | 80.76 | gram |
Kostfiber | 0.16 | 1.00 | gram |
Fett | 12.28 | 76.70 | gram |
Mettet fett | 7.60 | 47.47 | gram |
Salt | 0.05 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.51 | Kr 21.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 499 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn melken. Pisk fløten til stiv krem og vend den inn sammen med mangopuréen. Smak til med friskpresset sitronsaft. Ha i iskremmaskin eller i form i fryser. Rør da i isen etter 1/2 time og 1 time. Isen er stiv etter ca. 3 timer. La den stå 15 minutter i romtemperatur før servering.
Kok opp vann og sukker. La det koke sammen til en skikkelig sukkerlake. Smak til med sitron og la det bli kaldt.
Del mangoene i to, fjern steiner og skrell. Kjøres til puré i food processor eller med stavmikser. Bland med sukkerlaken. Smak til.
Server suppen lun eller kald med friske bær, en iskremklatt og mynteblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 23917)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-23
Oppdatert dato:2007-06-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.