Marengo med hjort inneholder
89 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Marengo med hjort har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marengo med hjort er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6357 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marengo med hjort!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.30 | 365.98 | Kcal |
Protein | 10.71 | 43.89 | gram |
Karbohydrat | 1.74 | 7.13 | gram |
Kostfiber | 0.35 | 1.43 | gram |
Fett | 3.86 | 15.82 | gram |
Mettet fett | 2.12 | 8.69 | gram |
Alkohol | 0.58 % | | | |
Salt | 0.24 | 0.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.19 | Kr 49.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 279 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger. Brunes i matfett i en stekepanne og legges over i en gryte. Krydre og strø over hvetemel. Kok ut pannen med vann. Spe med sjyen, tilsett tomatene og vinen. La gryten brasere under lokk i ca 1 - 1 1/2 time avhengig av kjøttets mørhet.
Skrell og hakk løken. Rens og skjær soppen i skiver. Fres løk og sopp noen minutter i matfett. Når det er ca. halve tiden igjen av koketiden, tilsettes løk, sopp og fløte. Fortsett braseringen og smak til med krydder om nødvendig.
Server gryten med nykokt ris eller poteter, grønnsaker, sylteløk og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9994)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.