Marengo med hjort



Marengo med hjort inneholder 89 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Marengo med hjort har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marengo med hjort er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 6357 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
1,5kgbenfritt kjøtt av hjort
50grmargarin eller smør
1dashsalt
hvit pepper
0,5tstimian
3sshvetemel
3dlstekesjy og buljong
1boks(er)tomater, hele 400 g
300grsjalottløk
300grsjampinjonger, ferske
2dlhvitvin
2dlkremfløte




Næringsdeklarasjon for Marengo med hjort!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.30365.98Kcal
Protein10.7143.89gram
Karbohydrat1.747.13gram
Kostfiber0.351.43gram
Fett3.8615.82gram
Mettet fett2.128.69gram
Alkohol0.58 %
Salt0.240.97gram
Pris på oppskriftenKr 12.19Kr 49.96Kroner
Hele oppskriften veier3 279 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo7,79 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger. Brunes i matfett i en stekepanne og legges over i en gryte. Krydre og strø over hvetemel. Kok ut pannen med vann. Spe med sjyen, tilsett tomatene og vinen. La gryten brasere under lokk i ca 1 - 1 1/2 time avhengig av kjøttets mørhet.

Skrell og hakk løken. Rens og skjær soppen i skiver. Fres løk og sopp noen minutter i matfett. Når det er ca. halve tiden igjen av koketiden, tilsettes løk, sopp og fløte. Fortsett braseringen og smak til med krydder om nødvendig.

Server gryten med nykokt ris eller poteter, grønnsaker, sylteløk og salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9994)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.