Marinert ansjos 2 inneholder
132 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Marinert ansjos 2 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert ansjos 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2391 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert ansjos 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 131.62 | 181.04 | Kcal |
Protein | 12.26 | 16.86 | gram |
Karbohydrat | 1.82 | 2.50 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 0.91 | gram |
Fett | 8.22 | 11.31 | gram |
Mettet fett | 1.29 | 1.77 | gram |
Salt | 0.15 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.11 | Kr 9.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 550 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens ansjosen, ta ut ryggbenet, men la skinnet sitte. Skrell og finhakk løken. Bland marinaden.
Legg litt løk og dill på hver ansjos, brett dem sammen på tvers og legg dem på serveringsfat. Eller legg skinn- og benfrie fileter på et fat med dill og løk i rader oppå.
Hell i begge tilfeller marinaden over og la det hele stå kaldt en time. Server brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11901)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.