Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 548 | kilojoule |
Kcal | 131 | kalorier |
Protein | 20.4 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 4.8 | gram |
Mettet fett | 1.3 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Jansons Fristelse | 3.8 | 148,85 | 10,51 | 4,69 | 8,26 | 3,81 |
Lammelår med ansjos | 4.3 | 148,63 | 8,35 | 11,93 | 5,97 | 9,91 |
Thai nudelsalat | 4.5 | 74,53 | 3,17 | 7,89 | 2,64 | 10,56 |
Skate med courgetter | 3 | 52,52 | 0,76 | 7,59 | 1,55 | 10,53 |
Ansjos kanapeer | 2 | 281,13 | 12,97 | 12,27 | 27,78 | 4,99 |
Scampi og kylling i nudeltårn | 3 | 94,51 | 2,33 | 15,9 | 2,22 | 12,4 |
Ginos Tacchino farcito alle olive | 3 | 125,54 | 3,92 | 21,71 | 0,72 | 12,63 |
Tapénade - olivenpesto | 3 | 302,62 | 30,02 | 4,77 | 1,69 | 7,27 |
Polske rulader | 3 | 165,08 | 12,24 | 12,59 | 1,09 | 8,88 |
Leverpostei 4 | 3 | 186,26 | 12,18 | 14,39 | 4,64 | 6,05 |
Ansjospostei (Anchoïade) | 3 | 100,32 | 5,5 | 10,76 | 1,36 | 8,09 |
Dansk leverpostei | 3 | 235,6 | 19,52 | 11,26 | 3,48 | 4,24 |
Mager leverpostei | 3 | 145,65 | 8,55 | 12,29 | 4,57 | 3,9 |
Marinert ansjos 2 | 3 | 131,62 | 8,22 | 12,26 | 1,82 | 7,11 |
Italiensk ostebrød | 3 | 158,9 | 11,04 | 11,97 | 2,33 | 6,87 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Uer, rå | 394 | 94 | 2,8 | 17,1 | 0 |
Rødspette, rå | 382 | 91 | 2,6 | 16,8 | 0 |
Horngjel, rå | 450 | 107 | 3,2 | 19,5 | 0 |
Sild, storsild, vintersild, rå | 776 | 187 | 14 | 15,2 | 0 |
Sverdfisk | 506 | 120,93 | 4,01 | 19,8 | 0 |
Kveite, hellefisk, skiver, røkt, rå | 877 | 211 | 14,8 | 19,4 | 0 |
Makrell, mai-juni, rå | 516 | 123 | 5,4 | 18,6 | 0 |
Makrell, vill (høst), rå | 1214 | 293 | 25 | 17 | 0 |
Karpe | 531 | 126,9 | 5,6 | 17,83 | 0 |
Alaska pollock, rå | 305 | 72 | 0,7 | 16,4 | 0 |
Kveite, hellefisk, rå | 515 | 123 | 6,1 | 17 | 0 |
Pangasius, rå | 265 | 63 | 1,1 | 13,1 | 0 |
Sik, rå | 379 | 89 | 0,6 | 20,9 | 0 |
Coop Torskeloins | 319 | 76,24 | 0,3 | 18,1 | 0 |
Isgalt | 344 | 81 | 0 | 18,1 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.