Ginos Tacchino farcito alle olive inneholder
126 Kalorier,
1 g Karbo,
22 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Ginos Tacchino farcito alle olive har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ginos Tacchino farcito alle olive er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4392 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ginos Tacchino farcito alle olive!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.54 | 1 106.67 | Kcal |
Protein | 21.71 | 191.38 | gram |
Karbohydrat | 0.72 | 6.35 | gram |
Kostfiber | 0.27 | 2.38 | gram |
Fett | 3.92 | 34.56 | gram |
Mettet fett | 0.81 | 7.14 | gram |
Salt | 0.39 | 3.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.63 | Kr 111.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 526 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,29 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet snittes forsiktig på langs. Lag en krem i hurtigmixer av oliven, ansjos og løk. Rasp appelsinskall og bland inn i kremen.
Dette fordeles utover kjøttet. Legg på et blad basilikum. Kjøttet brettes og holdes sammen med tannpirker. Pensel med olivenolje. Saltes og pepres godt. Ha på grill og stekes til de er gyldne.
La kjøttet hvile ca. 15 minutter før servering. Serveres i skiver, dandert på et pent fat sammen med appelsinskiver og sorte oliver. En god rødvin til anbefalles.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Prior
(Intern: 23567)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-06
Oppdatert dato:2007-04-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift