Fotograf:
Kylling.no
Teryakimarinert kalkunbiff inneholder
135 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Teryakimarinert kalkunbiff har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Teryakimarinert kalkunbiff er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4437 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Teryakimarinert kalkunbiff!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.85 | 1 332.82 | Kcal |
Protein | 6.03 | 59.60 | gram |
Karbohydrat | 7.77 | 76.80 | gram |
Kostfiber | 0.90 | 8.90 | gram |
Fett | 8.09 | 79.96 | gram |
Mettet fett | 2.06 | 20.36 | gram |
Alkohol | 0.72 % | | | |
Salt | 1.36 | 13.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.77 | Kr 76.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 954 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene til marinaden i en plastpose.
Brett ut fileten og skjær av indrefileten. Trykk fileten ut og del den i to på langs (en tykk og en tynnere del). Skjær den tykke delen og indrefileten i biffer/medaljonger og del resten i mindre biter til spidd. Legg kjøttet i marinaden og mariner gjerne over natten. Ta dem opp og tørk av biffene og træ dem på spidd. Lag små spidd av mindre biter – ender og avskjær.
Grill biffene og spiddene noen minutter på hver side. Server biffene med små spidd pyntet med tomat, løk eller annet, potetsalat og estragonsaus
Potetsalat med syrlig honningdressing
Legg endiviebladene i iskaldt vann, slik at de holder seg sprø. Skyll resten av salaten og riv den grovt opp. Del potetene i to, større poteter deles i skiver. Bland alt i en bolle. Bland ingrediensene til dressingen. Hell den gjerne over på et glass med lokk, slik at den kan ristes godt sammen før den helles over salaten.
Estragonsaus
Smelt smøret og ha i sauspulveret. Tilsett hvitvin og matfløte. La sausen koke noen minutter. Trekk kjelen til side og tilsett eggeplomme og hakket estragon under omrøring. Server straks. Sausen må ikke koke etter at eggeplommen er tilsatt, da kan den skille seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25201)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-18
Oppdatert dato:2008-10-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift