Fotograf:
Kylling.no
Hel kalkunfilet på grill inneholder
160 Kalorier,
11 g Karbo,
18 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Hel kalkunfilet på grill har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hel kalkunfilet på grill er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hel kalkunfilet på grill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.50 | 280.29 | Kcal |
Protein | 18.17 | 31.93 | gram |
Karbohydrat | 10.92 | 19.19 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 0.11 | gram |
Fett | 4.50 | 7.91 | gram |
Mettet fett | 2.62 | 4.60 | gram |
Alkohol | 0.36 % | | | |
Salt | 0.16 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.47 | Kr 21.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 054 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag marinaden. Legg kalkunfileten i en plastpose og hell marinaden over. La fileten ligge i marinaden ca. 2 timer i kjøleskap.
Ta fileten ut og legg den over på et godt smurt stykke aluminiumsfolie, legg på noen biter smør, dryss over urter og chili, pakk sammen og legg over på varm grill. Det er lurt å stikke inn et steketermometer, slik at du kan passe på at fileten ikke blir for godt stekt. Grill ca.30 minutter, snu ofte.
Kjernetemperaturen skal være ca. 65 °C. Ta fileten forsiktig ut av folien (ta vare på kraften, den kan brukes til saus).
Legg fileten tilbake på grillen og grill i ca. 10-15 minutter, slik at fileten får en fin stekeskorpe og kjernetemperatur på 68 °C. Legg fileten til side, dekk med folie og la den hvile i ca. 15 minutter før du skjærer den opp.
Server kalkunfileten med Tabbouleh og sjyen fra kalkunen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
10218 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25196)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-18
Oppdatert dato:2008-10-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift