Ansjospostei (Anchoïade) inneholder
100 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Ansjospostei (Anchoïade) har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ansjospostei (Anchoïade) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3679 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ansjospostei (Anchoïade)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.32 | 83.06 | Kcal |
Protein | 10.76 | 8.91 | gram |
Karbohydrat | 1.36 | 1.13 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 0.97 | gram |
Fett | 5.50 | 4.55 | gram |
Mettet fett | 1.02 | 0.84 | gram |
Salt | 0.92 | 0.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.09 | Kr 6.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 497 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens ansjosene og hold dem under kaldt, rinnende vann. Du trenger benfrie fileter, uten hode og hale. Skjær hver filet i små biter.
Ha ansjosbitene i food processor (hurtigmikser) med hvitløk og sjalottløk. Tilsett vineddik under kjøring. Ha så i oljen med tynn stråle mens maskinen går. Nå skal persillen blandes i, og alt kjøres sammen ca 10 minutter til. Server anchoïade smurt på tynne ristede skiver av pariserloff eller som dip til de rå grønnsakene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8155)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift