Leverpostei 4





Leverpostei 4 inneholder 189 Kalorier, 5 g Karbo, 14 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Leverpostei 4 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Leverpostei 4 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grlever
200grflesk
3stkansjos
2stkegg
35grhvetemel
1tssalt
0,5tspepper
0,25tsnellik
0,25stkløk, hakket brunet i litt smør
2dlfløtemelk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Leverpostei 4!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier188.962 181.84Kcal
Protein14.32165.35gram
Karbohydrat4.6453.58gram
Kostfiber0.222.54gram
Fett12.52144.56gram
Mettet fett5.3161.31gram
Salt0.768.75gram
Pris på oppskriftenKr 6.05Kr 69.86Kroner
Hele oppskriften veier1 155 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens leveren og legg den natten over i surmelk. Tas opp, vaskes, kuttes i terninger og males i kvern med ansjosen.
Gnis gjennom sikt, tilsett smeltet flesk, krydder, løk og melk. Has i avlang glatt form, som er foret med fleskeskiver. Stekes sakte i vannbad i ovnen til den er helt stiv. Hvelves.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967183)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge
Innlagt dato:2002-04-18
Oppdatert dato:2002-04-18
Lesere: 1940 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.