Scampi og kylling i nudeltårn inneholder
95 Kalorier,
2 g Karbo,
16 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Scampi og kylling i nudeltårn har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Sesam, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Scampi og kylling i nudeltårn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4688 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Scampi og kylling i nudeltårn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 94.51 | 347.44 | Kcal |
Protein | 15.90 | 58.45 | gram |
Karbohydrat | 2.22 | 8.16 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 1.95 | gram |
Fett | 2.33 | 8.57 | gram |
Mettet fett | 0.48 | 1.76 | gram |
Salt | 0.61 | 2.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.40 | Kr 45.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 471 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Fres hvitløk, ingefær og chili i olje i en wokpanne eller annen stor panne. Skjær kyllingfiletene i tynne strimler og ha dem i pannen sammen med skrelte tigerreker. Stek et par minutter under omrøring til kyllingkjøttet er hvitt og scampiene er rosa. Ta det opp og holdt det varmt. Ha aspargesbønner, bønnespirer og koriander i woken.
Stek et par minutter til grønnsakene er så vidt møre. Ha på soyasaus, østerssaus, salt og pepper. Hell vannet fra nudlene og bland dem godt med grønnsakene. Legg kylling og scampi tilbake i woken. Fordel sesamolje over og anrett maten som et nudeltårn. Pynt tårnet med vårløk og koriander.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968288)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2002-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift