Fotograf:Kylling.no
Pad Piew Hwan Gai (Sur-søt kylling) inneholder 84 Kalorier, 10 g Karbo, 9 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Pad Piew Hwan Gai (Sur-søt kylling) har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær kyllingfiletene i strimler. Ha hvetemel, salt og pepper i en pose og tilsett kjøttet. Rist posen for å blande alt godt. Varm olje i en wok og stek hvitløk og kyllingstrimler til kjøttet er jevnt hvitt.
Tilsett grønnsaker og la dem frese med 1-2 minutter. Tilsett sukker og sammenrørt tomatpuré og eddik. Hell over vann og potetmelsjevning (potetmel rørt ut i vann). Varm opp til det koker, og trekk pannen fra platen. Smak til med fiskesaus (salt) og pepper før servering. Spises med ris til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968268)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Land:
Thailand Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2019-01-02