| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 88.98 | 551.23 | Kcal |
| Protein | 9.55 | 59.16 | gram |
| Karbohydrat | 8.46 | 52.41 | gram |
| Kostfiber | 2.08 | 12.89 | gram |
| Fett | 1.42 | 8.80 | gram |
| Mettet fett | 0.39 | 2.42 | gram |
| Salt | 0.17 | 1.06 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.01 | Kr 37.23 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 620 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 38,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Gai Chub Paeng Tod (friterte kyllinglår).
Kyllingwok med nudler og grønnsaker.
Kylling i wok 3.
Sechuankylling (kinesisk).
Kyllingwok med blandede grønnsaker.
Kyllingwok med spretne grønnsaker.
Wok med kylling og sursøt saus.
Pad Thai med kylling.
Wok med kylling.
Kyllingwok med hoisinsaus.
Sursøt gryte.
Phat thai (stekte nudler).
Grillet kylling med wokgrønnsaker i sursøt sa.
Kylling med hvitløkris.
Kyllingwok 3.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.