Fotograf:
Kylling.no
Kylling- og grønnsakwok med hjemmelagd saus inneholder
101 Kalorier,
12 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kylling- og grønnsakwok med hjemmelagd saus har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling- og grønnsakwok med hjemmelagd saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7086 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling- og grønnsakwok med hjemmelagd saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.80 | 589.93 | Kcal |
Protein | 9.04 | 52.91 | gram |
Karbohydrat | 11.63 | 68.06 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 7.20 | gram |
Fett | 1.74 | 10.18 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 1.58 | gram |
Salt | 0.67 | 3.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.58 | Kr 44.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 341 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm litt olje i en wokpanne eller en dyp stekepanne og stek kyllingbitene på forholdsvis høy temperatur til de er nesten gjennomstekt. Ta dem ut av pannen og hold dem varme.
Varm opp pannen igjen med resten av oljen og fres grønnsakene raskt sammen. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkerterter og vårløk til sit. Tilsett strimlet kyllingfilet, soyasaus og woksaus. Stek til alt er gjennomvarmt. Dryss over hakkede urter.
Server gjerne upolert ris eller fullkornsnudler til.
Så enkelt lager du hjemmelaget woksaus:
Rør alle ingrediensene sammen og tilsett i woken når grønnsakene er møre. Om sausen blir for tykk kan den tynnes med litt vann.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26365)
Tilberedningstid:
10-20 min
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-03
Oppdatert dato:2009-09-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift