Marsipankake med pistasj





Marsipankake med pistasj inneholder 378 Kalorier, 47 g Karbo, 5 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Marsipankake med pistasj har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marsipankake med pistasj er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig:

200grmargarin (melke og soyafri)
200grsukker
200grmel
3stkegg
1tssitronsaft

Krem:

200grmarsipan
Ca 2,5ssmelis
2sscognac
0,5dlvann
3,5dlsolbærmarmelade el. lign.

Pynt:

200grpistasjemarsipan
50grsjokolade


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Marsipankake med pistasj med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier378.406 492.66541.06Kcal
Protein5.3892.317.69gram
Karbohydrat47.26810.9067.57gram
Kostfiber1.9833.972.83gram
Fett17.89306.9625.58gram
Alkohol0.41 %7.030.59gram
Mettet fett5.5695.407.95gram
Salt0.050.770.06gram
Pris på oppskriftenKr 3.91Kr 67.09Kr 5.59.-
Hele oppskriften veier1 716 totalt1 716 pr porsj143 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Deig:
Margarinen smeltes og sukker piskes i. Melet siktes i og eggene piskes i et av gangen. Bunnene bakes enten på bagepapir ( diameter 22 cm ) så tynne, at der kan bli 10 stk, eller i form, så det blir 3 stk. Bakes ved 200 grader i 5 min. for de tynne bunner og i ca. 15 min for den tykke version.

Krem:
Reven marsipan, melis, cognac og vann røres grundig sammen, så det blir smørbart.
Kaken legges sammen skiftevis med en bunn, et lag krem , en bunn, 1 lag marmelade, en bunn.

Pynt:
Pistasjemarsipanen rulles ut mellom to stykker bakepapir og kaken dekkes med det. Pynt med smeltet sjokolade. Kaken blir allerbest, hvis den står og trekker en dags tid, før den skal spises.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Familien Østergaard
(Intern: 3481)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-17
Oppdatert dato:2003-02-17
Lesere: 4512 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.