Matmuffins med salami inneholder
234 Kalorier,
25 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Matmuffins med salami har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Matmuffins med salami er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Matmuffins med salami med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 234.43 | 3 369.93 | 280.83 | Kcal |
Protein | 7.48 | 107.53 | 8.96 | gram |
Karbohydrat | 24.77 | 356.07 | 29.67 | gram |
Kostfiber | 1.46 | 20.99 | 1.75 | gram |
Fett | 11.39 | 163.73 | 13.64 | gram |
Mettet fett | 6.37 | 91.57 | 7.63 | gram |
Salt | 1.07 | 15.44 | 1.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.83 | Kr 55.06 | Kr 4.59 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 438 totalt | 1 438 pr porsj | 120 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
muffins
Sett ovnen på 250°C. Skyll og skjær salatløkene i strimler.
Skjær salamien i tynne skiver.
Bland hvetemel, bakepulver, salt og smør i tynne skiver - gjerne i en foodprocessor.
Tilsett melken og saml hurtig massen sammen til en deig.
Rør løk og salami i.
Fordel deigen i en smurt muffinsform med 12 eller 6 huller eller i papirforme på en plate.
Ha ost på de enkelte muffins.
Bakes midt i ovnen i 15-20 minutter for store muffens og 12-15 minutter for normalstørrelse.
Muffins skal avkjøles litt, før de forsiktig løsnes og serveres lune eller kalde til suppe, salat eller på piknik.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26576)
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-11-07
Oppdatert dato:2009-11-07
Lesere:
3579 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift