Middagspølse med helkokt løk inneholder
92 Kalorier,
8 g Karbo,
4 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Middagspølse med helkokt løk har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Middagspølse med helkokt løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4809 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Middagspølse med helkokt løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.48 | 408.48 | Kcal |
Protein | 3.62 | 15.99 | gram |
Karbohydrat | 7.76 | 34.28 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 5.92 | gram |
Fett | 4.92 | 21.73 | gram |
Mettet fett | 1.97 | 8.70 | gram |
Salt | 0.35 | 1.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.44 | Kr 19.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 767 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett over potetene i rommelig gryte.
Skrell løken, og la den koke i lettsaltet vann til den er så og si ferdigkokt. Renne av seg.
Skjær pølse og tomater i skiver.
På et stort stykke dobbelt aluminiumsfolie legger du den kokte løken, pølse- og tomatskiver i en krans rundt, og har på salt, krydder og klippet persille.
Brett opp foliekantene slik at du får en dyp form, og legg den oppå potetene i gryten.
Når potetene er ferdige løfter du folieformen over på serveringsfat, og serverer potetene for seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10606)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift