Fotograf:Knut Pettersen Vi varierte her med krydderpølser istedenfor medister og vi moste potene sammen med grønnsakene. Ganske enkel og god mat. Vi hadde og i litt sellerirot sammen med kålroten.
Oppskriften inneholder 115 Kalorier, 10 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skrell og kok potetene. Kok røttene i lettsaltet vann til de er møre (ca. 1/2 time). Hell vannet fra og mos dem fint enten med en potetstøter eller en food processor.
Tilsett margarinen og smak den godt til. Trekk medisterpølsen i vann tilsatt laubærblad og noen pepperkorn til den er gjennomvarm.
Server rotmosen sammen med de oppdelte pølsene og de nykokte potetene, eller om du har potetene i rotmosen, bare sammen med pølser.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21464)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-10-21
Oppdatert dato:2016-10-21