Mjølkegraut og steikt flesk



Mjølkegraut og steikt flesk oppskrift.
Fotograf: Norsk Tradisjonsmat
God tradisjonell middagsmat fra Oppland

Oppskriften inneholder 187 Kalorier, 10 g Karbo, 7 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Mjølkegraut og steikt flesk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1782 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1litermjølk
2dlkveitemjøl
1dlbyggmjøl
1tssalt
500grsteikeflesk




Kalorier og næringsinnhold i Mjølkegraut og steikt flesk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier186.78783.08Kcal
Protein7.1930.14gram
Karbohydrat9.5540.04gram
Kostfiber0.692.89gram
Fett13.1655.17gram
Mettet fett5.4522.85gram
Salt0.522.16gram
Pris på oppskriftenKr 4.60Kr 19.29Kr .-
Hele oppskriften veier1 677 totalt419 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo20,45 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp mjølka , visp oppi mjølet og saltet, kok i ca 10 minutt. Rør slik at ikkje grauten svir seg. Synes du det vert for hard graut spe med litt meir mjølk.

Skjer opp flesket i små terningar og brun det i panna.

Tøm grauten i ein bolle og tøm over det bruna flesket og feittet. Lag beta av flattbrød, graut og flesk. Du kan også bruke lefse til betan.

Det går veldig godt ann og bruke spekeflesk til grauten men da må ein fyrst koke det i vatten og tøme ut det for så og ha koke det og brune det

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norsk Tradisjonsmat
(Intern: 34833)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grøt
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2019-11-25
Oppdatert dato:2019-11-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mjølkegraut og steikt flesk.Mjølkegraut og steikt flesk.
Denne retten har 186,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.