Fotograf:Dansukker Mørdeigskaker med glasur er midt i blinken til Halloween-festen. Form mørdeigskakene etter ønske, og sett gjerne farge på glasuren for å få en ekstra tøff effekt. Dette er bakeglede for hele familien!
Arbeid sammen hvetemel, sukker, vaniljesukker og smør i en kjøkkenmaskin eller på et bakebord. Tilsett eggeplommen. Ikke kna deigen for lenge. Sett i kjøleskapet i minst 1 time. Sett ovnen på 200 °C. Bak ut deigen, og stek nederst i ovnen i 8 min. Ta ut kakene, og la dem avkjøles. Pynt ved å følge noen av forslagene som er beskrevet her.
Glasur
Visp sammen ingrediensene til en fast, seig røre med elektrisk visp.
Kakekalender
Kjevle deigen tynt, ca. 2 cm. Stikk ut runde kaker. Lag glasur til å dekorere med. Smelt sjokoladen. Når kaken er ferdig stekt og avkjølt, smører du over glasuren og lar den stivne. Deretter skriver du tallene 1–24 på adventskakene. Eller skriv tallene 1–24 direkte på kakene med glasuren.
Bordkort
Du skaper garantert både glede og oppmerksomhet ved å la gjestene spise opp bordkortet sitt!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34393)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2018-10-28
Oppdatert dato:2021-11-29