Rør sammen smør, Sukrin Gold og Sukrin+ i en kjøkkenmaskin (pga. Sukrin Gold blir ikke smørblandingen helt hvit). Bruk gjerne en flatvisp hvis du har, men ballongvisp gjør også jobben. Ha i FiberSirup og eggeplommer, rør på lavere hastighet og tilsett alt det tørre. La deigen gjerne ligge i plastfolie på kjøkkenbenken i 30 minutter.
Del deigen i to og rull til pølser. Trykk pølsene flate på et bakepapirkledd stekebrett. Pensle med eggehvite og strø over mandler og litt Sukrin. Stek på 180 grader i ca. 10 minutter til de har fått en gyldenbrun farge. Skjæres i staver på skrå med en gang de er ute av ovnen og avkjøles på rist. Disse er myke når de er nystekte, men blir sprø ved avkjøling.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 33066)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Diett/allergi:
Diabetes mat Innlagt dato:2017-06-05
Oppdatert dato:2017-06-05