Fotograf:Dansukker Eksklusiv og god iskake i bærsesongen.
Oppskriften inneholder 322 Kalorier, 23 g Karbo, 3 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Mokkaiskake med bær og sjokoladesaus med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
322.03
5 078.41
634.80
Kcal
Protein
3.08
48.57
6.07
gram
Karbohydrat
22.65
357.19
44.65
gram
Kostfiber
2.41
38.01
4.75
gram
Fett
23.81
375.48
46.94
gram
Mettet fett
11.85
186.87
23.36
gram
Salt
0.18
2.79
0.35
gram
Pris på oppskriften
Kr 8.79
Kr 138.62
Kr 17.33
.-
Hele oppskriften veier
1 577 totalt
1 577 pr porsj
197 pr stk
gram
Lavkarbo energi er
28,13 %
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Knus kjeksene og bland dem med nøtter og rørsukker i en bolle. Smelt matfettet, og bland det i bollen. Trykk ut kjeksmassen i bunnen og langs kantene i en form. Settes i kjøleskap. Visp fløte og vaniljesukker stivt i en bolle. Visp egg og melis lett og luftig i en annen bolle. Tilsett espressopulveret og sirupen, og visp til det har løst seg opp. Vend kremen i eggedosisen. Hell røren i formen. Sett paien i fryseren i minst tre timer.
Smelt matfettet til sausen i en kasserolle, og tilsett kakaoen. Ha i de andre ingrediensene, og kok opp. Server kaken med sjokoladesaus og friske bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33954)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskake Innlagt dato:2018-06-09
Oppdatert dato:2018-06-08
Lesere: 530 totalt.