Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Morellsuppe med kanelkrem!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
114.39
293.03
Kcal
Protein
0.61
1.56
gram
Karbohydrat
14.13
36.20
gram
Kostfiber
1.19
3.05
gram
Fett
4.86
12.45
gram
Mettet fett
3.13
8.02
gram
Alkohol
1.33 %
Salt
0.03
0.06
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.74
Kr 14.70
Kroner
Hele oppskriften veier
1 537
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
Skyll morellene og ta ut kjernene.
Bland vin, vann, demerarasukker, kanel og moreller i en kasserolle. Kok opp og la koke i 5 minutter. Rør ut potetmelet i litt vann og jevn ut suppen. Tilsett vaniljesukkeret.
Avkjøl.
Sil ut bærene (ta vare på dem og server til is). Visp fløten stiv sammen med melis og kanel. Server suppen med kanelkremen og eventuelt en kake eller kavring.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 27109)
Tilberedningstid:
25 min + avkjøling
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2010-06-09
Oppdatert dato:2020-06-18
Lesere: 2798 totalt.