Multeiskake inneholder
287 Kalorier,
27 g Karbo,
7 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Multeiskake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Multeiskake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5022 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Multeiskake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 287.01 | 3 955.00 | 247.19 | Kcal |
Protein | 6.88 | 94.81 | 5.93 | gram |
Karbohydrat | 26.54 | 365.72 | 22.86 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 16.54 | 1.03 | gram |
Fett | 16.77 | 231.09 | 14.44 | gram |
Mettet fett | 6.68 | 92.05 | 5.75 | gram |
Salt | 0.12 | 1.61 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.56 | Kr 62.84 | Kr 3.93 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 378 totalt | 1 378 pr porsj | 86 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Mal mandlene. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn. Stek i smurt, bakepapirkledd form, 22-24 cm i diameter, ved 160 °C i 25-30 minutter. Avkjøl mandelbunnen i formen.
Legg gelatinen i kaldt vann ca. 5 minutter. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Pisk kremfløten og bland sammen med yoghurt i eggedosisen. Klem vannet av gelatinen og løs den opp i ca. 1/2 dl kokende varmt vann. Avkjøl litt og hell gelatinenblandingen i tynn stråle ned i isblandingen, under forsiktig omrøring.
Avkjøl mandelbunnen og hell iskremblandingen over. Frys kaken i formen.
Anrett kaken på fat mens den er frossen. La kaken stå ca. 1/2 time i kjøleskap før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 36)
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift