Fotograf:
Melk.no
Enkel, frisk og deilig iskake. Kan lages god tid i forveien. Oppskriften inneholder
198 Kalorier,
19 g Karbo,
3 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Superrask iskake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7223 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Superrask iskake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 197.85 | 2 667.02 | 222.25 | Kcal |
Protein | 3.22 | 43.41 | 3.62 | gram |
Karbohydrat | 18.92 | 255.04 | 21.25 | gram |
Kostfiber | 2.76 | 37.20 | 3.10 | gram |
Fett | 11.53 | 155.42 | 12.95 | gram |
Mettet fett | 6.36 | 85.73 | 7.14 | gram |
Salt | 0.12 | 1.64 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.09 | Kr 122.53 | Kr 10.21 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 348 totalt | 1 348 pr porsj | 112 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Visp kremfløte og melis til en luftig krem og vend inn matyoghurt. Sett bollen i fryseren mens det resterende fyllet forberedes.
Kjør kjeks, kanel og smeltet smør i en foodprosessor. Trykk dette ut i en springform, 24 cm i diameter. Sett den kaldt i noen minutter.
Kjør frosne bær, sukker og juice til det får en sorbet-liknende konsistens.
Legg bærmassen og yoghurtkremen lagvis på kjeksbunnen. Dekk kaken med plast og frys i minst fire timer. Tines i ca 15 minutter før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 22903)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-07-29
Oppdatert dato:2013-07-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift