Myk eplekake inneholder
346 Kalorier,
51 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Myk eplekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Myk eplekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6783 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Myk eplekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 346.48 | 4 967.90 | 413.99 | Kcal |
Protein | 4.96 | 71.12 | 5.93 | gram |
Karbohydrat | 50.98 | 730.96 | 60.91 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 24.23 | 2.02 | gram |
Fett | 13.26 | 190.12 | 15.84 | gram |
Mettet fett | 7.67 | 109.97 | 9.16 | gram |
Salt | 0.31 | 4.43 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.55 | Kr 36.56 | Kr 3.05 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 434 totalt | 1 434 pr porsj | 119 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene ett av gangen.
Rør inn mel og bakepulver.
Hell røren i godt smurt og strødd form.
Epleskiver legges oppå røren og dryss på snittede mandler.
Bruk ca 225 grader. Stek ca 40-50 minutter. Kontroller med bakepinne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118966922)
Kategori:
Eplekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-25
Oppdatert dato:2002-03-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift