Nøttesjokoladekake glutenfri inneholder
437 Kalorier,
35 g Karbo,
6 g Protein og
30 g Fett pr 100 gr
Nøttesjokoladekake glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nøttesjokoladekake glutenfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nøttesjokoladekake glutenfri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 437.31 | 3 086.32 | 257.19 | Kcal |
Protein | 5.94 | 41.92 | 3.49 | gram |
Karbohydrat | 35.14 | 248.00 | 20.67 | gram |
Kostfiber | 2.17 | 15.31 | 1.28 | gram |
Fett | 29.85 | 210.67 | 17.56 | gram |
Mettet fett | 12.87 | 90.83 | 7.57 | gram |
Salt | 0.31 | 2.21 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.99 | Kr 42.27 | Kr 3.52 | .- |
Hele oppskriften veier | 706 totalt | 706 pr porsj | 59 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør smør og sukker luftig. Arbeid inn en og en eggeplomme.
Bland inn nøtter, kaffe, sjokolade og mix. Bland så forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene. Helles i en smurt og mixmelet form, 24 cm i diameter. Stek ved 200 grader i ca 30 minutter.
Server med pisket krem
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Semper
(Intern: 3639)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-10
Oppdatert dato:2003-03-10
Lesere:
7997 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift